October 26, 2002

I am sort of back in action again – I’m partially rested, caught up on most of the support e-mails for my software and am slowly getting back into the swing of things. I even tried recompiling Blog with the registered version of PlusMemo and what do you know? The nag screen is gone! However, I only have the source for something like Blog 7.0 Beta 5 on my notebook and guess where the source for the final version of Blog 7.0 is? It’s on a CD, in my baggage, still lying somewhere in a baggage holding area in Singapore :-( I’m really concerned at the moment as to the safety of my baggage since that CD is probably the only single copy of the final source around and I’d hate to have to work on all the fixes for Blog 7.0 final – again. Oh well … guess we wait and see …

In the mean time, I probably should get to work on PostMan since I’ve been getting a few inquiries about PostMan and when I intend to get to work on that. Yes, I know that there is all the stuff about user-defined variables for Blog etc. but there was another conversation I had with Nigel where he pointed out that I was probably better off getting all the bugs ironed out of the latest release of Blog before I went on to work on new features. I agree with him :-) As far as I know, the biggest bugs seem to be with the customized code snippets stuff and since user-defined variables will closely parallel the code snippet stuff as far as the UI goes, I would think it would be beneficial for both features to get the bugs sorted out. I haven’t heard of any other problems from other users but Nigel seems to have problems with publishing as well. He tells me that occasionally, Blog will not publish the main page on the first try but instead does so the second time around. Now we’d traced this to him having a separate image folder and that this happened only when he had linked images to upload and I put in a fix for it as well into Blog 7.0 – so I have no idea why it still continues to happen since I can’t duplicate the problem in my tests. Anybody else out there with similar problems or somebody who has a separate image directory but publishes their blog to the root folder of their FTP server? Let me know so that we can get to the bottom of this …

Be Sociable, Share!
Tags: General
Posted by Fahim at 11:04 am   Comments (2)